Elia geweigerd door Expeditie Robinson: 'Succes met je programma dan'

Elia geweigerd door Expeditie Robinson: 'Succes met je programma dan'

09-03-2023 13:33
133

Eljero Elia is gestopt met voetballen en richt zich, naast dat hij stage loopt bij Feyenoord, op andere dingen. Zo is de voormalig aanvaller bezig met een muziekloopbaan en zag hij een deelname aan Expeditie Robinson in rook opgaan.

"Meedoen was een droom voor me. Maar ze hebben wat gegoogeld en gelezen dat ik in het verleden iemand zou hebben mishandeld. Ik heb het niet gedaan en ben er nooit voor veroordeeld. Maar oké, succes met je programma dan", zegt Elia over het populaire programma tegen het Algemeen Dagblad. In de toekomst hoopt Elia met housemuziek op een groot festival te staan. "Ik ben een nieuwe weg ingeslagen en heb mijn levenslessen geleerd. Niemand kan me meer gek maken."

Helemaal weg uit het voetbal is Elia nog niet. Aan het einde van het seizoen hoopt hij zijn UEFA C-diploma te halen. Momenteel loopt hij mee bij Feyenoord O15. "Ik geniet ervan. De spelers hebben veel vragen, bellen me. Dat is goed, ik ken de valkuilen, heb ook fouten gemaakt. Met mijn verhaal denk ik dat ik de perfecte persoon ben om alles uit een kind te halen."

"Ik zie mezelf geen hoofdtrainer worden", benadrukt de dertigvoudig Oranje-international. "Wel zou ik een goede derde assistent zijn, die de link kan zijn tussen spelers en staf. Bij Feyenoord? Dat speelt nu niet, maar wie weet ooit."