'Nieuws uit Engeland: gewilde Slot in beeld om Lampard op te volgen bij Chelsea'

'Nieuws uit Engeland: gewilde Slot in beeld om Lampard op te volgen bij Chelsea'

24-04-2023 15:14 Laatste update: 15:36
157

Arne Slot wordt in verband gebracht met Chelsea. The Guardian meldt dat de Feyenoord-trainer als alternatief geldt voor Mauricio Pochettino, die op pole position staat om interim-manager Frank Lampard na dit seizoen op te volgen op Stamford Bridge.

Het is bekend dat Slot er goed op staat in Engeland. Eerder werd al duidelijk dat Tottenham Hotspur, Crystal Palace en West Ham United de 44-jarige oefenmeester op het lijstje hebben staan. Daar komt Chelsea nu bij, weet het Engelse medium. Slot wordt genoemd in een rijtje met Burnley-manager Vincent Kompany en Celtic-trainer Ange Postecoglou. Het is naar verluidt zeer onwaarschijnlijk dat Luis Enrique of Rúben Amorim de opvolger van Lampard wordt.

Wedden

Meer odds

Op dit moment ziet het er niet naar uit dat de interesse van Chelsea in Slot concrete vormen aan gaan nemen. The Guardian stelt dat The Blues volop in onderhandeling zijn met Pochettino. Hoewel de nodige formaliteiten nog afgerond moeten worden, is de Argentijn de belangrijkste kandidaat om de nieuwe manager van Chelsea te worden.

De opvolger van interim Lampard komt bepaald niet in een warm bad terecht. Het is onrustig bij Chelsea, dat in de Premier League op de elfde plaats staat. Routinier Thiago Silva sprak zich onlangs al kritisch uit over het beleid onder eigenaar Todd Boehly. Chelsea beschikt over een selectie van ruim dertig spelers, van wie het merendeel amper tot nooit in actie komt.