'Of een vertrek van Slot bij Feyenoord iets voor mij zou veranderen? Ergens wel'

'Of een vertrek van Slot bij Feyenoord iets voor mij zou veranderen? Ergens wel'

02-05-2023 16:23
26

Thomas van den Belt hoopt van ganser harte dat Arne Slot de trainer van Feyenoord blijft. Vanuit de Premier League wordt er nadrukkelijk aan hem getrokken, ziet ook de middenvelder van PEC Zwolle, die in de zomer naar Rotterdam verhuist.

"Of dat voor mij iets zou veranderen? Ergens wel", zegt Van den Belt over een mogelijk Feyenoord-vertrek van Slot in de podcast De Eerste De Beste. "Omdat hij medeverantwoordelijk is voor mijn komst. Hij heeft van heel veel spelers een veel betere voetballer gemaakt en dat gaat hij ongetwijfeld ook met mij doen, dus zou het heel jammer zijn als hij weggaat."

Wedden

Meer odds

De nummer drie van de topscorerslijst van de Keuken Kampioen Divisie vervolgt: "Aan de andere kant is hij zo goed bezig met Feyenoord dat ik mij kan voorstellen dat hij in de belangstelling staat van heel veel clubs. Dan zou er een andere trainer voor de groep komen, maar dat kan elk jaar gebeuren."

Het is inmiddels bekend dat de vader van Van den Belt een goede vriend is van Slot. De 21-jarige middenvelder beschikt echter niet over voorkennis. "Ik durf niet te zeggen of Slot blijft of vertrekt. Hij heeft een uitstekend seizoen bij Feyenoord en als je kampioen wordt, dan denk ik dat er echt wel clubs gaan komen. Maar het kan ook zijn dat hij met Feyenoord in de Champions League wil gaan spelen en nog een jaartje blijft. Ik wacht het lekker af."