Toch een blij gezicht in Amsterdam bij titel Feyenoord: 'Hij gunt het mij'

Toch een blij gezicht in Amsterdam bij titel Feyenoord: 'Hij gunt het mij'

08-05-2023 23:24
60

Quinten Timber kijkt met veel genoegen terug op zijn stap naar Feyenoord, vorige zomer. Samen met zijn broer Jurriën Timber, die bij Ajax speelt, had de middenvelder een helder doel voor ogen. 

Timber koos ervoor om van FC Utrecht naar Feyenoord te gaan, al had hij ook kunnen terugkeren bij Ajax. "Uiteindelijk is mijn gevoel goed geweest en gaat het goed", laat hij optekenen door het Algemeen Dagblad. De 21-jarige middenvelder geloofde al vanaf moment één in de titel. "Feyenoord is gewoon een topclub, die altijd meespeelt om de titel. Aan het begin werd er vooral gesproken over Ajax en PSV. Maar bij Feyenoord was er in de groep altijd het gevoel dat er kwaliteit genoeg was om kampioen te worden."

Wedden

Meer odds

Voor het seizoen dachten de broertjes Timber al na over de landstitel. "We zeiden: het zou hij of ik worden", zei Jurriën. "Niet PSV of AZ of een andere club." Quinten gaat naar alle waarschijnlijkheid met het kampioenschap aan de haal. "Hij gunt het mij wel, we gunnen elkaar alles. Dus dit ook."

Feyenoord kan aanstaande zondag kampioen worden. Wint op Go Ahead Eagles is daarvoor nodig.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!