Almere City-smaakmaker mag hopen op move naar Italië, ook Nederlandse interesse

Almere City-smaakmaker mag hopen op move naar Italië, ook Nederlandse interesse

12-06-2023 15:30
7
Author profile picture

Nordin 't Hart

Almere City moet na zijn historische promotie vrezen voor een vertrek van Lance Duijvestijn, zo weet VoetbalPrimeur. Meerdere Eredivisie-clubs hebben de smaakmaker tijdens de play-offs heel concreet bekeken, terwijl hij ook op de radar staat van het Italiaanse US Lecce.

Duijvestijn heeft dit seizoen een groot aandeel gehad in de historische prestatie van Almere City afgelopen seizoen. Tijdens het promotiefeest onthulde de creatieveling al dat hij vorig jaar dicht bij een transfer was. Nu kan Duijvestijn alsnog een stap gaan maken. Verschillende Eredivisie-clubs hebben een oogje op de middenvelder annex vleugelspeler en bekeken hem zeer nauwkeurig tijdens de play-offs.

Tijdens de finale van die play-offs, aan De Oude Meerdijk, zat ook een afvaardiging van Lecce op de tribune voor Duijvestijn. De nummer zestien van de Serie A volgt de voormalig jeugdinternational eveneens intensief. Duijvestijn staat dan ook op het wensenlijstje van Lecce.

Twee jaar geleden pikte Almere City Duijvestijn op bij Helmond Sport. Al snel groeide hij uit tot één van de smaakmakers van het elftal. In het Yanmar Stadion ligt Duijvestijn nog tot medio 2024 vast.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!