'Everton toont interesse in Summerville, lichte vraagtekens bij Feyenoord'

'Everton toont interesse in Summerville, lichte vraagtekens bij Feyenoord'

20-06-2023 23:32 Laatste update: 23:35
68

Crysencio Summerville geniet naast Feyenoord ook interesse van Everton. Dat meldt The Athletic. De vleugelaanvaller vertrekt deze zomer zeer waarschijnlijk vanwege de degradatie van Leeds United. 

Summerville is momenteel met Jong Oranje in Georgië voor het EK O21. De 21-jarige buitenspeler wordt al weken voorzichtig in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord, iets wat ook wordt bevestigd door The Athletic. 

Wedden

Meer odds

Het Engelse medium voegt daar dinsdag nog een geïnteresseerde club aan toe: Everton. Hij zou op een shortlist staan van The Toffees, die zich de afgelopen maanden onder manager Sean Dyche veiligspeelden in de Premier League

Lichte vraagtekens
Summerville, wiens naam onlangs ook in verband werd gebracht met PSV, maakte in 2020 de overstap van Feyenoord naar Leeds. Of hij terugkeert naar De Kuip zal nog moeten blijken. Volgens 1908 worden er binnen de directie en Raad van Commissarissen van de club momenteel lichte vraagtekens gezet bij een mogelijke terugkeer. Reden daarvoor zou een incident uit het verleden zijn, en 'het gortige bedrag voor een oud-jeugdspeler'. Ondanks dat zou de volledige staf wel overtuigd zijn om hem naar Rotterdam te halen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!