'Newcastle United heeft bijna beet en tikt zeventig miljoen af bij AC Milan'

'Newcastle United heeft bijna beet en tikt zeventig miljoen af bij AC Milan'

21-06-2023 18:36
26

Newcastle United staat op het punt om AC Milan-middenvelder Sandro Tonali in te lijven. Met de overgang van de 23-jarige middenvelder gaat zeventig miljoen euro gemoeid, meldt The Athletic.

Tonali, die deze weken met Jong Italië actief is op het EK 2021, geldt als topprioriteit bij Newcastle. Eerder deze week bedroeg het openingsbod van The Magpies nog vijftig miljoen euro. Die werd afgeslagen, maar inmiddels vinden Newcastle en Milan elkaar. Chelsea was eveneens geïnteresseerd in de controleur, maar vist achter het net. Newcastle-manager Eddie Howe wil zeker twee middenvelders halen nu de club de Champions League ingaat.

Wedden

Meer odds

Met de aanstaande komst van Tonali gaat de helft van die wens in vervulling. De Italiaan lijkt samen met Alexander Isak de duurst inkomende transfer aller tijden te worden voor Newcastle. De Zweed werd vorige zomer ook voor zeventig miljoen euro gehaald. Naar verluidt gaat Newcastle deze transferperiode nog op zoek naar een buitenspeler, centrale verdediger en vleugelverdediger.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!