'AZ bepaalt vraagprijs Reijnders na Britse biedingen: AC Milan wordt serieus'

'AZ bepaalt vraagprijs Reijnders na Britse biedingen: AC Milan wordt serieus'

21-06-2023 23:48 Laatste update: 23:56
151

De interesse van AC Milan in Tijjani Reijnders wordt steeds serieuzer. Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio heeft AZ de vraagprijs bepaald op achttien miljoen euro, exclusief bonussen.

Deze week lekte uit dat Reijnders op de shortlist staat bij Milan, dat op zoek is naar vers bloed voor het middenveld. Helemaal nu Sandro Tonali voor 70 miljoen euro op weg is naar Newcastle United. Stefano Pioli, trainer van de Rossoneri, zou inmiddels groen licht hebben gegeven om werk te maken van de komst van de 24-jarige AZ'er.

Wedden

Meer odds

AZ wil achttien miljoen euro plus bonussen zien voor Reijnders, beweert Di Marzio. Vanuit de Premier League zijn naar verluidt al biedingen van veertien miljoen binnengekomen. Dat is afgewimpeld door AZ, klinkt het. Ook Sporting Portugal zou concrete interesse hebben. Het is onduidelijk of technisch directeur Max Huiberts ook daadwerkelijk een vraagprijs heeft bepaald.

AC Milan, halve finalist in de Champions League, is niet meer van plan middenvelder Ruben Loftus-Cheek weg te plukken bij Chelsea. Wel zijn de Italianen bezig met de komst van vleugelaanvaller Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach).