Voormalig Feyenoord-aanvaller spreekt zich uit: 'Het was gewoon niet waar'

Voormalig Feyenoord-aanvaller spreekt zich uit: 'Het was gewoon niet waar'

25-06-2023 23:53
66

Sekou Cissé denkt niet graag terug aan zijn tijd bij Feyenoord. De voormalig aanvaller kampte tijdens zijn periode in Rotterdam met verschillende blessures. 

Er ontstond zelfs een groot mysterie rondom zijn teen. Op de sociale media verscheen een verhaal dat Cissé last van zijn tenen had, omdat hij met te kleine voetbalschoenen zou spelen. "Er zijn veel onwaarheden verteld", aldus de Ivoriaan in gesprek met Voetbal International. "Ik voetbalde al 25 jaar. Denk je nou echt dat ik al die jaren te kleine schoenen aanhad? En als mijn voetbalschoenen te klein zouden zijn, waarom was ik dan alleen geblesseerd aan mijn linkervoet? En niet aan de rechter? Het was gewoon niet waar."

Cissé geeft de schuld aan de medische staf van Feyenoord, die de oorzaak van de pijn nooit heeft kunnen achterhalen. "Terwijl mijn teen gewoon gebroken was. Ik speelde zes maanden met ongelooflijk veel pijn. Ik liep continu op mijn tand… Hoe zeg je dat ook alweer? Precies, op mijn tandvlees!" Een arts in Marseille vond uiteindelijk de oorzaak. "Hij deed een scan, terwijl ze bij Feyenoord alleen een echo hebben gedaan. Daarmee was die breuk niet te ontdekken."