'Bayern zet belangrijke stap en bereikt akkoord met Kane over transfer'

'Bayern zet belangrijke stap en bereikt akkoord met Kane over transfer'

27-06-2023 16:23
32

Tottenham Hotspur mag voorlopig nog dwars liggen, de onderhandelingen tussen Bayern München en Harry Kane lopen bijzonder voorspoedig. De Bundesliga-kampioen en de 29-jarige topspits hebben een principeakkoord bereikt over een transfer deze zomer. Dat meldt BILD.

Voor Der Rekordmeister is het een belangrijke stap in de hoop Kane los te weken bij Tottenham. De vader en broer van de Engels international voerden de onderhandelingen namens hem. Nu moet Bayern het grootste obstakel zien te overwinnen en een deal met Spurs sluiten.

Wedden

Meer odds

De Londenaren zijn niet happig op een vertrek van het clubicoon, hoewel die nog maar één jaar vastligt. Voorzitter Daniel Levy veegde een openingsbod van zeventig miljoen euro van tafel en zou minimaal honderd miljoen willen ontvangen. Of Bayern bereid is om aan die eisen te voldoen, is niet duidelijk.

Kane moet de langverwachte opvolger worden van Robert Lewandowski. Het vertrek van de Pool naar FC Barcelona werd opgevangen door Sadio Mané over te nemen van Liverpool, maar dat pakte vooralsnog niet goed uit. Bayern werd weliswaar voor het elfde jaar op rij kampioen van Duitsland, maar de crisissfeer was nooit ver weg in de Allianz Arena.

Volgens Sport1 ligt ook de optie Victor Osimhen nog op tafel, maar Bayern vreest dat hij nog duurder is. Net als Kane zou de Nigeriaan van Napoli zelf wel graag de overstap maken naar de Duitse grootmacht.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!