'Niet Danilo, maar ex-Feyenoorder wordt partner van Lammers bij Rangers'

'Niet Danilo, maar ex-Feyenoorder wordt partner van Lammers bij Rangers'

30-06-2023 17:35 Laatste update: 17:53
17

Niet Danilo, maar Cyriel Dessers is hard op weg naar Rangers FC. Een akkoord tussen de Schotse topclub en Cremonese is een kwestie van tijd, zo verzekert Fabrizio Romano.

Volgens de transferexpert zijn beide partijen er al uit over de transfersom. Zodra alle voorwaarden op papier staan kan Dessers zijn transfer afronden. De voormalig spits van Feyenoord moet op Ibrox een duo gaan vormen met Sam Lammers, die voor een paar miljoen euro overkwam van Atalanta Bergamo. 

De kans lijkt groot dat Dessers het alternatief is voor Danilo. Rangers FC bracht onlangs een bod uit op de Braziliaan, maar Feyenoord vond het voorstel onvoldoende. Hoeveel er geboden werd is niet duidelijk. Ook de transfersom van Dessers is nog onbekend. De Nigeriaanse international speelde pas één jaar voor Cremonese, maar na de degradatie uit de Serie A stond hij open voor een vertrek.

Met zes treffers en twee assists in Italiaanse dienst speelde Dessers zich in de kijker bij Rangers. The Gers waren op zoek naar nieuwe aanvallers door het vertrek van onder anderen Alfredo Morelos en Ryan Kent.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!