'Feyenoord laat nog niet los en brengt opnieuw bod uit op gewilde Beelen'

'Feyenoord laat nog niet los en brengt opnieuw bod uit op gewilde Beelen'

02-07-2023 22:15 Laatste update: 22:19
63

Feyenoord houdt hoop op de komst van Thomas Beelen. De landskampioen heeft volgens 1908 inmiddels een tweede bod uitgebracht op de verdediger van PEC Zwolle, die naast Feyenoord interesse geniet van nog een aantal Nederlandse topclubs. 

Feyenoord zag het eerste bod op Beelen resoluut van tafel geveegd worden door PEC. De ploeg van trainer Arne Slot is echter niet van plan om het daar bij te laten zitten. De 22-jarige verdediger moet naar verluidt twee miljoen euro kosten. 

Beelen staat ook in de belangstelling van FC Twente en AZ, die ook al een bod op hem hebben uitgebracht. Naar alle waarschijnlijkheid is zijn kans op directe speeltijd in zowel Enschede als Alkmaar groter dan in Rotterdam. Welke club zijn voorkeur geniet, is vooralsnog niet duidelijk. 

De 22-jarige centrale verdediger gooide afgelopen seizoen hoge ogen bij PEC in de Keuken Kampioen divisie. Het talent speelde dertig competitiewedstrijden en leverde een groot aandeel in de promotie van de Zwollenaren. Mocht hij voor Feyenoord kiezen, dan komt hij daar Thomas van den Belt tegen, die eerder al het pad van Zwolle naar Rotterdam bewandelde. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!