Luis Enrique bespreekt zijn doel met PSG: 'Champions League bijna oneerlijk'

Luis Enrique bespreekt zijn doel met PSG: 'Champions League bijna oneerlijk'

05-07-2023 21:52
36

Luis Enrique wil met Paris Saint-Germain gaan voor de Champions League. Dat vertelt de nieuwe trainer van de Franse club, als hem wordt gevraagd naar zijn doel tijdens de presentatie. Toch vindt de Spaanse trainer dat er ook genoeg haken en ogen aan het miljardenbal zitten.

"Meerdere teams hebben hetzelfde doel als wij", vertelt Enrique over het komende Champions League-seizoen. "Teams die meer ervaren zijn. De Champions League is bijna oneerlijk, omdat je uitgeschakeld kunt worden als je één slechte wedstrijd speelt. Dat mag geen excuus zijn." De Spaanse coach werd woensdag eindelijk gepresenteerd bij de Parijzenaren, waar hij een contract voor twee jaar tekent.

Wedden

Meer odds

Enrique beseft wel dat er veel gevraagd wordt van PSG. Hij zag ook dat de club enorm veel spelers haalde de afgelopen jaren. "PSG heeft veel geïnvesteerd in jonge spelers. Die moeten ons nu gaan helpen. Ik ben hier om alles te winnen. Ik heb het vertrouwen in de club. Kijk maar naar de investeringen die de afgelopen jaren gedaan zijn. Samen kunnen we PSG naar voren brengen."