'Feyenoord dirigeert Jahanbakhsh om opvallende reden richting uitgang'

'Feyenoord dirigeert Jahanbakhsh om opvallende reden richting uitgang'

11-07-2023 15:48 Laatste update: 16:12
258

Alireza Jahanbakhsh staat voor een vertrek bij Feyenoord. Dat is volgens 1908 de uitkomst van gesprekken tussen de clubleiding en de entourage van de aanvaller uit Iran.

Feyenoord zoekt nieuwe spelers, maar wil het salarishuis niet uit zijn voegen laten barsten. Om die reden mag Jahanbakhsh, die een relatief hoog salaris heeft, uitkijken naar een nieuwe club. Op dit moment hebben zich nog geen gegadigden gemeld bij de Iraniër en zijn management, klinkt het.

Wedden

Meer odds

Afgelopen seizoen pendelde Jahanbakhsh tussen bank en basis bij kampioen Feyenoord. In de winterstop was Panathinaikos in de markt voor de oud-speler van NEC, AZ en Brighton & Hove Albion, terwijl er nu lichte belangstelling zou zijn vanuit Turkije.

Met zijn vertrek maakt Jahanbakhsh waarschijnlijk ruimte voor een nieuwe rechtsbuiten. Gustav Isaksen, uitblinker van FC Midtjylland, staat hoog op de Rotterdamse verlanglijst. Isaksen is met achttien doelpunten de topscorer van Denemarken. Hij kan ook op andere posities in de voorhoede uit de voeten.

Voor de linksbuitenpositie kijkt Feyenoord naar spelers als Arnaut Danjuma (Villarreal) en Luka Ivanusec (Dinamo Zagreb). Feyenoord probeert Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow, die worden begeerd door respectievelijk RB Leipzig en Manchester United, te behouden.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!