'Interesse is mooi, maar ik wil nog sowieso één jaar bij Feyenoord blijven'

'Interesse is mooi, maar ik wil nog sowieso één jaar bij Feyenoord blijven'

16-07-2023 14:06
94

Mats Wieffer heeft geen intenties om Feyenoord deze zomer te verlaten. De middenvelder beseft hoe snel zijn opmars in het afgelopen seizoen is gegaan en is op de hoogte van de interesse in hem.

Wieffer kwam over van promovendus Excelsior, veroverde na de winterstop een basisplaats en maakte in maart zijn debuut voor Oranje. "Eigenlijk is het niet normaal wat er is gebeurd, maar uiteindelijk gaat het allemaal gewoon door. Je moet constant blijven presteren. Dat wil ik elke wedstrijd doen", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Onder meer AC Milan zou de ontwikkelingen van Wieffer nauwlettend in de gaten houden. "Mooi om te horen dat zulke clubs geïnteresseerd zijn", aldus de middenvelder. "Maar ik heb het gevoel dat ik sowieso nog één jaar bij Feyenoord wil blijven. Dat is het beste voor mezelf. We gaan het zien wat er gaat gebeuren."

De belangstelling voor hem laat Wieffer niet koud. "Het voelt goed, geeft aan dat je goed bezig bent en dat je bekeken wordt. Je kunt zeggen dat het niet lekker is, maar dat is het natuurlijk wel."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!