Heracles haalt weer spits: 'Blij om terug te keren op Nederlandse velden'

Heracles haalt weer spits: 'Blij om terug te keren op Nederlandse velden'

19-07-2023 17:40
18

Heracles Almelo heeft zich opnieuw versterkt met een spits. Na Jizz Hornkamp tekent ook Mario Engels bij de promovendus. De Duitser komt transfervrij over van Tokyo Verdy.

Heracles heeft Engels tot medio 2025 aan zich gebonden. Zijn naam zong al enige tijd rond in Almelo en nu is het officieel. Ook onder meer Roda JC, waar de 29-jarige aanvaller al speelde tussen 2017 en 2019, hengelde naar Engels, die tevens uitkwam voor 1. FC Köln, FSV Frankfurt, Slask Wroclaw, SV Sandhausen en Sparta Rotterdam.

"De club volgt me al langer, dus het contact loopt al een tijd", zegt Engels op de Heracles-site. "Vier jaar geleden kwam ik hier voor het eerst, toen ik nog voor Roda JC speelde, maar tot een deal kwam het op dat moment niet. In de afgelopen jaren hebben we contact gehouden en in de laatste maanden werd dat contact intensiever."

"Ik ben blij dat ik vandaag mijn contract bij Heracles Almelo mag tekenen en ik kijk ernaar uit om terug te keren op de Nederlandse velden en te laten zien wat ik kan", aldus de Duitse aanvaller, die meer dan welkom is. "Mario is een veelzijdige speler die ons extra opties geeft in de voorhoede", reageert technisch directeur Nico-Jan Hoogma.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!