'Baumgartl maakt ruimte: PSV al weken aan het strijden voor Sánchez'

'Baumgartl maakt ruimte: PSV al weken aan het strijden voor Sánchez'

22-07-2023 19:25 Laatste update: 19:28
66

PSV is nog altijd in de race voor Davinson Sánchez. Volgens het Eindhovens Dagblad zijn de Eindhovenaren aan het 'strijden' voor de Colombiaan, die de defensie van een flinke impuls moet voorzien.

PSV is nog altijd in onderhandeling met Schalke 04 over Timo Baumgartl. De Duitse mandekker kwam in afwachting van een transfer al niet meer in actie tijdens het oefenduel met FC Augsburg. Hij gaat PSV 'geen extreem groot bedrag' opleveren, maar er moet wel wat geld op tafel komen. Daarnaast komt er door zijn vertrek ruimte in het salarishuis.

Die ruimte zou de nummer twee van het voorbije Eredivisie-seizoen kunnen gebruiken voor een nieuwe rechter centrale verdediger. Het ED meldt dat PSV de afgelopen weken aan het 'strijden' was voor Sánchez. De ex-Ajacied, die in Amsterdam al met Peter Bosz samenwerkte, mag vertrekken bij Tottenham Hotspur. Zijn komst vraagt een flinke financiële inspanning. Er is onder meer concurrentie van Real Betis, dat hem met een fors salaris naar La Liga probeert te lokken.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!