Update: 'Spurs accepteert Russisch bod op PSV-doelwit Sánchez'

Update: 'Spurs accepteert Russisch bod op PSV-doelwit Sánchez'

24-07-2023 14:45 Laatste update: 25-07-2023 09:53
191

PSV dreigt naast Davinson Sánchez te grijpen. De 27-jarige mandekker staat in de serieuze belangstelling van Spartak Moskou, dat zelfs al op een akkoord afstevent met Tottenham Hotspur. Dat meldt Fabrizio Romano na berichtgeving in Colombia.

De Russische topclub heeft een bod van twaalf miljoen euro neergelegd in Londen. Volgens de transferexpert zijn de onderhandelingen in een vergevorderd stadium. Spartak zou optimistisch zijn over de komst van de ex-Ajacied, die mag vertrekken van Spurs.

Mocht Sánchez voor Spartak Moskou kiezen, dan is dat voor PSV een streep door de rekening. Het Eindhovens Dagblad meldde afgelopen weekeinde nog dat de Brabanders al weken aan het 'strijden' zijn voor de Colombiaanse international. Met het vertrek van Timo Baumgartl had er wat ruimte moeten komen in het salarishuis. Ondanks de aanwezigheid van André Ramalho en Jordan Teze wil PSV rechts centraal achterin voor een flinke impuls zorgen.

Sánchez, die in 2016/2017 een ijzersterke indruk maakte bij Ajax, is bij Tottenham nooit een onbetwiste basisspeler geworden. Het afgelopen seizoen kwam hij tot achttien Premier League-optredens, waarvan het merendeel als invaller.

Update: Tottenham Hotspur heeft het bod van Spartak Moskou op Davinson Sánchez geaccepteerd. De Russen zijn bereid om twaalf miljoen euro plus bonussen te betalen. De keuze is nu aan de Colombiaanse mandekker, die ook in de belangstelling van PSV staat.