'Becker heeft duidelijke voorkeur voor volgende stap: vraagprijs 17 miljoen'

'Becker heeft duidelijke voorkeur voor volgende stap: vraagprijs 17 miljoen'

24-07-2023 22:14
24

Sheraldo Becker heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Union Berlin. Niet West Ham United, Fulham of Burnley, maar de Serie A moet zijn volgende bestemming worden. Dat meldt BILD.

Becker wisselde onlangs van zaakwaarnemer en zou zijn nieuwe management, onder leiding van Volker Struth, opdracht hebben gegeven om een transfer naar Italië te regelen. Mocht een club uit de Serie A toehappen, dan verwacht Union Berlin rond de zeventien miljoen euro te kunnen krijgen voor de international van Suriname.

Het contract van Becker loopt over een jaar af. De relatief hoge vraagprijs van Union Berlin reflecteert de belangrijke rol die de oud-speler van Ajax, PEC Zwolle en ADO Den Haag heeft in de Duitse hoofdstad.

Union plaatste zich afgelopen seizoen voor het eerst in de clubhistorie voor de Champions League. De kans bestaat echter dat Becker dat niet meemaakt. De 28-jarige aanvaller, die goed was voor elf goals en zeven assists in 34 competitiewedstrijden, tekent wel het liefst bij een club die in Europa speelt.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!