Noa Vahle 'ontdaan' na rellen bij Twente: 'Dit is drie keer erger dan bij AZ'

Noa Vahle 'ontdaan' na rellen bij Twente: 'Dit is drie keer erger dan bij AZ'

28-07-2023 10:14 Laatste update: 10:37
181

Noa Vahle is zeer geschrokken van de taferelen na afloop van het Conference League-duel tussen FC Twente en Hammarby IF. Vahle was voor Veronica aanwezig in de Grolsch Veste, waar het na de wedstrijd flink uit de hand liep.

Voor de wedstrijd was er al angst voor een confrontatie tussen beide supportersgroepen. Na het laatste fluitsignaal ging het mis op de hoofdtribune, waar fans van beide clubs slaags raakten. "Wij zijn naar binnen gegaan omdat het simpelweg niet veilig genoeg was buiten. We zijn er redelijk van ontdaan", vertelt Vahle, die samen met analist Romano Denneboom voor de camera verschijnt, bij De Oranjezomer.

Wedden

Meer odds

"Ik sta te trillen op mijn benen. Er is een vechtpartij ontstaan ter grote van... Ik heb het nog nooit meegemaakt in het voetbal", vervolgt Vahle. Afgelopen seizoen zat de presentatrice ook op de tribune bij AZ - West Ham United, waar supporters met elkaar op de vuist gingen. "Dan is dit nog drie keer erger. Dit was voetbal onwaardig."

Denneboom sluit zich aan bij de woorden van Vahle. "Bizar. Ik heb de wedstrijd AZ - West Ham thuis gekeken. Dat vond ik al heftig. Nu sta je op het veld. Ik heb er echt geen woorden voor."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!