Van Bommel wil snel duidelijkheid bij Antwerp: 'Het moet niet lang meer duren'

Van Bommel wil snel duidelijkheid bij Antwerp: 'Het moet niet lang meer duren'

29-07-2023 15:17
7

Mark van Bommel hoopt zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen verschaffen over zijn toekomst bij Royal Antwerp FC. De trainer van de Belgische landskampioen staat op het punt om te verlengen, terwijl hij onlangs op de achtergrond in verband werd met gebracht met een vertrek naar Saudi-Arabië. 

Van Bommel heeft bij Antwerp nog een contract tot medio 2024. Gesprekken over een langere verbintenis zijn in volle gang. "We zijn aan het onderhandelen om te verlengen. We zijn in gesprek. Het moet niet te lang meer duren, ik wil het zo snel mogelijk van tafel", aldus de Nederlander in gesprek met Het Laatste Nieuws

Van Bommel, die door de Italiaanse journalist Rudy Galetti onlangs gelinkt werd aan de Saudische club Al Shabab, heeft voorlopig geen ambities om te vertrekken bij Antwerp. "Neen, momenteel niet. Ik voel me écht goed hier. Weet je: ik heb nog nergens langer dan anderhalf jaar gezeten. Het familiale is ook belangrijk. Mijn oudste zoon speelt bij Patro (Eisden, red.), dat is in de buurt."

"De jongste speelt bij AZ, dat is ook niet ver. Dan denk je toch: Ik hoef niet naar weet ik veel waar te gaan", vervolgt de oud-trainer van PSV. "Ik ben op anderhalf uur van thuis en onze fans waarderen het voetbal. Ik zou het zeker niet erg vinden om langer bij Antwerp te blijven", besluit hij.