'Nieuwe wending in Sánchez-soap: transfer naar Ligue 1 lonkt voor oud-PSV-target'

'Nieuwe wending in Sánchez-soap: transfer naar Ligue 1 lonkt voor oud-PSV-target'

17-08-2023 22:48 Laatste update: 23:04
15

Niet PSV, Galatasaray of Spartak Moskou, maar AS Monaco heeft de beste papieren om oud-Ajacied Davinson Sánchez over te nemen van Tottenham Hotspur. Dat de Monegasken een bod gaan doen, is volgens het Franse L'Équipe een kwestie van tijd.

In 2016 trok Ajax Sánchez aan en in één seizoen verdiende hij een transfer naar Tottenham. De Columbiaan staat reeds zes jaar onder contract in Londen, maar tot een rol als onbetwiste basisspeler kwam het niet. Galatasary en Spartak Moskou zouden al biedingen van respectievelijk tien en vijftien miljoen euro afgewezen hebben zien worden. Ook PSV werd even genoemd voor Sánchez. Peter Bosz, die bij Ajax al met de verdediger werkte, had ook interesse. Sánchez bleek echter niet haalbaar.

Meerdere Franse clubs hengelen nu naar de diensten van Sánchez, waaronder ook Strasbourg. Monaco lijkt echter het meest concreet. Eerder trok de club uit het prinsdom voor de verdediging al Mohammed Salisu aan van Southampton, maar er zou ook nog een rechtspoot gewenst zijn. Ook Fulham-speler Tosin Adarabioyo is in beeld.