Boscagli slaat terug na kritiek op PSV-defensie: 'Het meeste is bullshit'

Boscagli slaat terug na kritiek op PSV-defensie: 'Het meeste is bullshit'

30-08-2023 12:37 Laatste update: 12:43
70

Olivier Boscagli trekt zich weinig aan van critici richting het Champions League-duel met Rangers FC. De verdediging van PSV ligt de laatste weken onder een vergrootglas, maar de Fransman heeft vertrouwen in het behalen van het miljardenbal. 

Boscagli spreekt met RTL over de kritiek richting de verdediging. "Eerlijk gezegd lees ik niet wat mensen zeggen, het meeste wat ze zeggen is bullshit. Ik lees het niet en kijk het niet. Natuurlijk komen er doelpunten en krijgen we counters tegen, maar we hebben nog niets verloren. Critici klagen altijd over onze speelstijl, maar op het moment spelen we wat mij betreft sterk. We hebben het naar ons zin op het veld en gaan voor een overwinning, daar hebben we vertrouwen in. 

De verdediger verruilde OGC Nice in 2019 voor PSV en heeft nog niet in het miljardenbal mogen optreden voor de club. "Het is hier mijn vijfde jaar zonder Champions League, het is een enorm doel voor ons", besluit Boscagli. PSV speelde vorige week in Glasgow met 2-2 gelijk en moet de klus woensdagavond in eigen huis afmaken. In het vorige seizoen speelde PSV eveneens met 2-2 gelijk, maar ging het in eigen huis met 0-1 mis.