PSV rekent op uitblinker Lang in allesbeslissend duel met Rangers

PSV rekent op uitblinker Lang in allesbeslissend duel met Rangers

30-08-2023 18:00 Laatste update: 18:07

PSV trapt vanavond af voor het allesbeslissende duel met Rangers FC voor een plek in de Champions League. Noa Lang kan na een week rust het verschil gaan maken tegen de Schotten. De Uitblinker van Unibet staat in het teken van de flamboyante aanvaller wanneer hij de score opent! 

Aanvaller overlegt uitstekende cijfers

De komst van Lang blijkt tot dusver een schot in de roos: de aanvaller tekende voor de enige treffer in de strijd om de Johan Cruijff Schaal en hoopt nu ook in Europa de grote man van Eindhoven te worden. Lang speelde vorige week dinsdag 81 minuten mee in Glasgow in het duel dat uiteindelijk in 2-2 eindigde. In de Eredivisie schoot de speler al heerlijk raak tegen FC Utrecht.

Maakt Lang in Eindhoven de bevrijdende openingstreffer tegen Rangers? Dan pakt Unibet uit met de Uitblinker: normaliter ligt de odd van een openingstreffer van Lang rond de 5.20, maar bij deze promotie komt de odd maar liefst op 7.50 te staan! De actie is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar, met een maximale inzet van €25. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.