Forse kritiek op Mislintat: 'Steijn heeft geen enkel benul, gigantisch ernstig'

Mislintat trekt eigen plan: 'Steijn-wensen zijn in te willigen, hij doet het niet'

2 september om 07:11
Laatste update: 2 september om 10:14

Mike Verweij schetst dat Maurice Steijn 'echt geen enkel benul heeft wat die in zijn maag gesplitst krijgt' bij Ajax. De coach werd volgens de journalist van De Telegraaf niet betrokken bij het transferbeleid van de Amsterdamse topclub.

Ajax haalde twaalf spelers naar Amsterdam: Branco van den Boomen, Josip Sutalo, Jakov Medic, Gaston Avila, Carlos Forbs, Diant Ramaj, Benjamin Tahirovic, Chuba Akpom, Georges Mikautadze, Sivert Mannsverk, Anton Gaaei en Borna Sosa. "Steijn wilde heel graag naar Ajax, hij had natuurlijk nog geen grote clubs getraind. Ik durf inmiddels wel te zeggen dat Peter Bosz dit nooit had laten gebeuren. Dan was hij opgestapt. Je laat je toch niet twaalf spelers in de maag splitsen waar je nul inspraak in hebt?", vraagt Verweij zich in de podcast Kick-Off van De Telegraaf zich af.

"Er zijn een paar spelers die hij wel wilde", vervolgt Verweij. "Noa Lang is er daar een van, Thiago Almada ook. Ik denk dat als je hem had gevraagd of hij Jerdy Schouten wilde, hij ja had gezegd. Het is ook bekend dat hij Nick Olij van Sparta wilde. Het zijn gewoon wensen van een trainer die redelijk makkelijk in te willigen zin, maar Mislintat doet het gewoon niet."

DEADLINE DAY: Kijk nu de #DoneDeal-liveshow van vanmiddag terug: