Van Hooijdonk wil Feyenoorder prijzen: "Maar toen zat ik nog op de strafbank"

Van Hooijdonk: 'Het viel me vorige week al op, maar toen zat ik op de strafbank'

4 september om 08:44

Quinten Timber heeft Pierre van Hooijdonk de laatste weken overtuigd. Een week voor de spetterende zege op FC Utrecht (1-5) maakte de middenvelder ook indruk tegen Almere City (6-1).

"Ik heb van Timber signalen gezien waarvan ik denk: hey, dat is positief. Ik ben ook kritisch op Timber geweest, maar zijn laatste twee wedstrijden vind ik van een respectabel niveau", zegt Van Hooijdonk, die na Feyenoord - Almere City al positief was over Timber. "Het viel me vorige week al op, maar toen zat ik nog op de strafbank", verwijst hij lachend naar zijn schorsing bij Studio Voetbal. "Ik mocht wel voetbal kijken. Ik noteerde alles."

De complimenten van Van Hooijdonk voor Timber zijn opvallend, omdat de analist in de geruchtmakende Studio Voetbal-uitzending van drie weken geleden nog in de clinch lag met Rafael van der Vaart over de Feyenoord-middenvelder. Van der Vaart noemde Timber in potentie de beste middenvelder van Feyenoord. Daar was Van Hooijdonk het niet mee eens, waarna van het één het ander kwam.