'Van de Beek en Manchester United voeren race tegen de klok voor transfer'

'Van de Beek en Manchester United voeren race tegen de klok voor transfer'

07-09-2023 17:10 Laatste update: 17:56
97

De transferopties van Donny van de Beek worden met de dag kleiner, maar de uitkomst ligt mogelijk in Turkije. Fenerbahçe en Galatasaray hebben nog steeds interesse, meldt ESPN.

Van de Beek heeft van manager Erik ten Hag te horen gekregen dat hij niet in zijn plannen voorkomt, na de komst van Mason Mount en Sofyan Amrabat. Manchester United hoopt de oud-Ajacied te verkopen voor een rechtvaardig bedrag, maar houdt volgens ESPN stevig rekening met een huurtransfer.

Wedden

Meer odds

In de meeste landen is de transferdeadline verstreken en donderdagavond sluit de markt ook in Saudi-Arabië. In Turkije mogen clubs nog wél spelers binnenhalen, tot en met 15 september, en dat is waarschijnlijk de laatste hoop voor Van de Beek. Fenerbahçe en Galatasaray hebben nog steeds interesse, maar het is onduidelijk hoe concreet het is.

Van de Beek (26) hoeft in Manchester nergens meer op te rekenen. Veelzeggend was de beslissing van Ten Hag om hem niet in te schrijven voor de groepsfase van de Champions League. Dit seizoen zat Van de Beek ook nog niet één keer bij de wedstrijdselectie. De middenvelder werd al eens verhuurd door United, aan Everton.

Alles over deze bizarre transferzomer op een rijtje! Check #DoneDeal de podcast: