Club Brugge wijst verrassend Chelsea-bod van 30 miljoen euro af: 'Te snel'

Club Brugge wijst verrassend Chelsea-bod van 30 miljoen euro af: 'Te snel'

07-09-2023 18:17 Laatste update: 18:38
29

Chelsea heeft op Deadline Day een uiterste poging gedaan om Antonio Nusa weg te kapen bij Club Brugge. De achttienjarige vleugelaanvaller uit Noorwegen vindt het niet erg dat zijn club een monsterbod van dertig miljoen euro uit Londen afwimpelde.

Chelsea klopte vorige week vrijdag, op de laatste dag van de zomerse transferperiode, opeens aan bij Club Brugge. Het bod: dertig miljoen euro, een voor Belgische normen gigantisch bedrag. Club verkocht alleen Charles De Ketelaere - vorig seizoen voor 35 miljoen euro naar AC Milan - voor meer geld. Toch kwam het niet van een deal.

"Ik heb een gesprek gehad met de clubleiding, nadat het bod binnenkwam", zegt Nusa tegen TV2. "Al snel werd duidelijk dat we op één lijn zaten. Ik wil de juiste keuzes maken en dit ging allemaal heel snel. Ik wil goed kunnen nadenken over de volgende stap in mijn carrière. Het is natuurlijk heel veel geld, maar ik probeer er niet al te veel over na te denken. Ik denk niet dat dat goed is voor mij."

Nusa, die in 2021 de overstap maakte van Stabaek naar Club Brugge, laat zich inspireren door zijn vijf jaar oudere landgenoot Erling Haaland. "Hij is een voorbeeld van hoe het kan gaan als de juiste clubs kiest."