Kritiek uit onverwachte hoek voor Ten Hag: 'Bij Ajax heb je geen grote sterren'

Kritiek uit onverwachte hoek voor Ten Hag: 'Bij Ajax heb je geen grote sterren'

03-10-2023 08:54 Laatste update: 17:27
80

Zlatan Ibrahimovic denkt dat Erik ten Hag zijn aanpak moet veranderen bij Manchester United, anders gaat hij niet slagen. De oud-spits ziet in de Nederlandse manager geen trainer van een grote club en haalt daarbij het verschil aan tussen Ajax en een team als United.

In een interview met Piers Morgan, dat vanaf donderdag geheel te beluisteren is, uit Ibrahimovic zijn kritiek. "Wat is de ervaring nou van deze coach", vraagt het Zweedse voetbalicoon zich openlijk af. "Jonge talenten. Hij komt naar United, het is een andere mentaliteit. Je hebt een ander soort discipline. Ajax is een club met de beste talenten. Ze hebben geen grote sterren."

Ibrahimovic ziet ook dat er bij United wel grote sterren zijn. De Zweed vindt dat Ten Hag wel mag verbeteren in de behandeling van die 'grote jongens.' "De spelers daar worden verondersteld grote sterren te zijn. Ik denk niet dat je die dezelfde behandeling geeft." Ibrahimovic speelde zelf jarenlang voor zowel Manchester United en Ajax. De Zweed hoopt wel dat Ten Hag meer ruimte krijgt. "De fans zijn winnen gewend, dus is het afwachten."

Ajax-verlosser op komst & Feyenoord-parel in trek! Bekijk #DoneDeal nu: