Jans ziet grotere reden dan rivaliteit voor zege op Ajax: 'Moeten hieruit komen'

Jans ziet grotere reden dan rivaliteit voor zege op Ajax: 'Moeten hieruit komen'

20-10-2023 16:24
53

Ron Jans is gebrand om met FC Utrecht een overwinning te pakken op Ajax. In gesprek met ESPN vertelt de trainer van de Domstedelingen dat de rivaliteiten tussen Utrecht en Amsterdam een rol speelt, maar dat de plaats op de ranglijst op dit moment nog belangrijker is.

"Ik kijk uit naar deze editie", vertelt Jans over het altijd verhitte duel tussen Ajax en FC Utrecht. "Wij zijn op zoek naar een kantelmoment en dit zou daar echt een prachtig moment voor zijn. Ideaal is het natuurlijk niet, maar op dit moment wel. De eerste beste overwinning die we nu boeken, daar moet je een serietje wegzetten. Dat moet ergens beginnen en dat willen we in de eerstvolgende wedstrijd doen. Dat is dan ook tegen Ajax."

Wedden

Meer odds

Jans is er zeker van op de hoogte dat dit voor zijn fans een van de belangrijkste duels van het jaar is, maar hij voelt meer zorgen over de ranglijst. "Ik loop niet zo veel hier in de stad. Het leeft wel bij onze spelersgroep. Ik denk dat de plek op de ranglijst meer leeft bij ons. Waar we staan, daar moeten we uitkomen. Als je een stier bent, dan is Ajax de grootste rode lap die er is. En in Utrecht is dat nog net ietsje meer."

Om de video te zien, moet je eerst op de tekst in de Tweet (X) klikken.