Vermoedelijke opstelling Feyenoord in topper: Slot wijzigt op twee plekken

Vermoedelijke opstelling Feyenoord in topper: Slot wijzigt op twee plekken

12-11-2023 09:30 Laatste update: 09:30
51

Feyenoord sluit het huidige Eredivisie-blok zondag af tegen AZ. De verwachting is dat trainer Arne Slot zijn opstelling op twee posities wijzigt ten opzichte van het Champions League-duel met SS Lazio.

Nog één competitiewedstrijd en dan hebben de niet-internationals twee weken rust. Voor Feyenoord wacht in eigen huis de topper tegen AZ. Eerder deze week gingen de Rotterdammers onnodig onderuit in Rome (1-0), waardoor een zege zeer welkom is om met een goed gevoel de interlandbreak in te gaan. Ten opzichte van dinsdag lijkt Slot twee wijzigingen door te voeren.

Wedden

Meer odds

Gernot Trauner, die tegen Lazio eerder dan verwacht inviel door een blessure bij Bart Nieuwkoop, keert terug in de basis. Dat betekent dat Lutsharel Geertruida doorschuift naar de backpositie. Dávid Hancko en Quilindschy Hartman zijn de andere, logische, namen in de Feyenoord-defensie.

Voorin ruimt Slot een plaats in voor Luka Ivanusec. Dat zal ten koste gaan van Ramiz Zerrouki, die op de bank plaatsneemt. Calvin Stengs ruilt de rechterflank in voor de positie van aanvallende middenvelder en Igor Paixão verhuist naar rechts, waardoor Ivanusec op zijn favoriete linkerflank kan spelen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Paixão, Gimenez, Ivanusec