'Binnenlandse transfer: Becker moet spits van 95 miljoen euro opvolgen'

'Binnenlandse transfer: Becker moet spits van 95 miljoen euro opvolgen'

13-11-2023 12:39
24

Sheraldo Becker staat mogelijk voor een vertrek bij Union Berlin. Volgens BILD heeft Eintracht Frankfurt het oog laten vallen op de Nederlandse aanvaller.

Eintracht Frankfurt raakte in de slotdagen van de zomerse transferperiode Randal Kolo Muani voor 95 miljoen euro kwijt aan Paris Saint-Germain. De vacature die toen ontstond, hoopt de nummer zeven van de Bundesliga spoedig in te vullen. Becker geldt als een belangrijke kandidaat in Frankfurt, aldus BILD.

Wedden

Meer odds

De 28-jarige aanvaller heeft een sensationeel seizoen achter de rug bij Union Berlin, dat mede door zijn doelpunten en snelheid voor het eerst Champions League-voetbal speelt. Nu loopt het een stuk minder (nul competitiegoals, Union staat laatste). Omdat zijn contract aan het einde van het seizoen afloopt en hij niet de intentie heeft om te verlengen, ligt het voor de hand dat Becker in de winter een transfer gaat maken.

Het feit dat Becker wordt vertegenwoordigd door zaakwaarnemer Volker Struth, maakt de stap naar Eintracht Frankfurt nog wat waarschijnlijker. In zijn stal zitten al veel Eintracht-spelers. Eerder werd de oud-speler van Ajax, PEC Zwolle en ADO Den Haag nadrukkelijk gelinkt aan clubs uit de Premier League en Serie A.