Van Nistelrooij duikt op in Keuken Kampioen Divisie: 'Goede vriend van deze club'

Van Nistelrooij duikt op in Keuken Kampioen Divisie: 'Goede vriend van deze club'

20-11-2023 09:16
47

Ruud van Nistelrooij is tegenwoordig een graag geziene gast bij FC Den Bosch. Zes maanden na zijn geruchtmakende vertrek bij PSV duikt hij regelmatig op bij zijn oude club om onder meer de spitsen van advies te voorzien.

"Ruud is een goede vriend van deze club", zegt Tomasz Kaczmarek, trainer van FC Den Bosch, tegen ESPN. Van Nistelrooij brak in de jaren negentig door bij de Brabantse club en weet de weg naar De Vliert weer te vinden. "Ik heb hem een beetje leren kennen in de afgelopen weken en het is geweldig om te zien hoeveel hij om deze club geeft en hoeveel hij om voetbal geeft. Hij heeft het er graag over en de rest blijft tussen ons."

Het bezoek van Van Nistelrooij is ook goed nieuws voor Kacper Kostorz: de Poolse aanvaller krijgt tips van de voormalige topspits. Kaczmarek: "Maar niet alleen de aanvallers krijgen tips. We zijn hier allemaal om te leren en te ontwikkelen. Als we de kans krijgen om iemand als Ruud, met zo veel persoonlijkheid en kwaliteit, soms om ons heen te hebben, dan is dan fantastisch voor ons. We genieten van zijn aanwezigheid."