'Ik wil met Ajax de Champions League winnen en daarna naar Real Madrid'

'Ik wil met Ajax de Champions League winnen en daarna naar Real Madrid'

23-11-2023 11:56 Laatste update: 11:57
218

Silvano Vos heeft torenhoge ambities. De achttienjarige middenvelder wil zich verder ontwikkelen bij Ajax, om vervolgens een droommove naar de Spaanse top te maken.

Vos speelde tot dusver elf officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax. Een vaste waarde is hij onder trainer John van 't Schip nog niet. In gesprek met Ajax Life schetst hij zijn ideale toekomstplaatje. "Ik wil dolgraag met Ajax de Champions League winnen en daarna een stap maken naar Real Madrid", vertelt Vos. "Ik vind dat je de lat altijd hoog moet leggen, anders ga je te makkelijk denken."

Wedden

Meer odds

"Ik snap dat het winnen van de Champions League met Ajax in de huidige situatie heel ver weg is, maar ik geloof erin dat het kan lukken", gaat Vos verder. "Het droomseizoen 2018/2019 heeft mij gesterkt in die overtuiging. Ik zat op de tribune en kreeg kippenvel tijdens de wedstrijden. Juist door die duels raakte ik er nog meer van overtuigd dat ik een Europese prijs wil winnen met deze mooie club."

Afgelopen zomer stond Vos in de serieuze belangstelling van Atlético Madrid. In juli dit jaar verlengde hij zijn contract bij Ajax tot medio 2028.