Kroes 'staat te trappelen' bij Ajax: 'Waarschijnlijk een aardige bezem'

Kroes 'staat te trappelen' bij Ajax: 'Waarschijnlijk een aardige bezem'

26-11-2023 12:14
73

Sonny Silooy verwacht dat er met de entree van Alex Kroes in maart 2024 het nodige bij Ajax gaat veranderen. De oud-verdediger van de Amsterdammers denkt dat de nieuwe algemeen directeur met de bezem door de Johan Cruijff Arena gaat.

Silooy merkt dat de handen jeuken van Kroes, die hij geregeld tegenkomt als speler van de Ajax Legends. "Hij staat wel te trappelen", vertelt hij bij Goedemorgen Eredivisie. De directeur moet door een concurrentiebeding nog even geduld hebben. Ajax slaagde er niet in om een akkoord te bereiken met AZ. Zelfs Louis van Gaal kon de Alkmaarders niet vermurwen. "Als jij niet je werk kan doen, bij een club waar je graag wil werken, dan gaat het toch wel aan je vreten", weet Silooy.

Wedden

Meer odds

Vanaf maart lijkt er het nodige te gaan veranderen bij Ajax. "Waarschijnlijk wordt er wel een aardige bezem doorheen gehaald. Ik denk niet dat hij op dezelfde manier door wil gaan, er gaat wel iets gebeuren", stelt Silooy. "Veel mensen zullen straks wel denken: wow, wat gaat er gebeuren hier? Het moet ook veranderen."

Ajax won zaterdag met 5-0 van Vitesse en klom daardoor naar de voorlopig achtste plaats in de Eredivisie.