Driessen: 'Ze zijn van Europa League-niveau, na de winter met de billen bloot'

Driessen: 'Ze zijn van Europa League-niveau, na de winter met de billen bloot'

14-12-2023 12:59 Laatste update: 13:37
223

Valentijn Driessen is van mening dat PSV, net als Feyenoord, van 'Europa League-niveau' is en dat de Eindhovenaren na de winterstop met de billen bloot gaan in de Champions League. 

Driessen kan de blijdschap over de sportieve prestaties van PSV dit seizoen goed begrijpen. In de Eredivisie verloren de Eindhovenaren nog geen punt en met de overwintering in de Champions League doet PSV goede zaken op financieel gebied, stipt Driessen aan in De Telegraaf, want 'er komt minimaal tien miljoen euro extra in het laatje'. Toch denkt de sportjournalist dat de club na de winter niks te zoeken heeft in de volgende ronde van het miljoenenbal.

Wedden

Meer odds

Driessen kaart aan dat de loting van PSV bijzonder gunstig was. 'Arsenal was een paar maten te groot toen het erom ging, maar het leeggekochte RC Lens en in vrije val verkerende Sevilla waren van beduidend minder niveau', constateert hij. 'En toch had PSV de grootste moeite met de Franse middenmoter en Spaanse laagvlieger.' Daar zal niemand zich om bekommeren wanneer PSV in 2024 weer in actie komt in de Champions League, meent Driessen. 'Alleen zal het daar met de billen bloot gaan.'