'Wieffer op radar van Italiaanse topclub: Feyenoord kan snel een bod verwachten'

'Wieffer op radar van Italiaanse topclub: Feyenoord kan snel een bod verwachten'

17-12-2023 12:58 Laatste update: 13:45
155

Napoli wil zich deze winter al gaan mengen in de strijd om de handtekening van Mats Wieffer. Dat meldt Mundo Deportivo. De Italianen genieten overigens fikse concurrentie, meerdere clubs hebben de Feyenoord-middenvelder op de korrel.  

Napoli wil zich komende winter versterken met een middenvelder. Dat alles heeft te maken met sterkhouder Zambo Anguissa, die met Kameroen naar de Afrika Cup vertrekt. Daardoor is Wieffer in beeld gekomen, meldt Mundo Deportivo. De regerend landskampioen gaat zich mogelijk binnenkort al met een concreet aanbod melden in Rotterdam.

Napoli hoopt daarmee Atlético Madrid te snel af te zijn. De Spaanse club, dit seizoen nog opponent van Feyenoord in de Champions League, is eveneens geïnteresseerd in Wieffer. Atlético zou echter pas komende zomer actie willen ondernemen om hem aan te trekken. Ook Barcelona werd al eens genoemd.

De 24-jarige controleur heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2027. Transfermarkt schat zijn huidige waarde op 18 miljoen euro. Wieffer staat zondagmiddag naar alle waarschijnlijkheid weer in de basis, als Feyenoord vanaf 14.30 uur het uitduel met Heracles Almelo speelt.