Kwakman ziet één Ajax-dissonant: 'Handjes in mouwen, wippertje: hij had geen zin'

Kwakman ziet één Ajax-dissonant: 'Handjes in mouwen, wippertje: hij had geen zin'

21-12-2023 23:52
90

Kees Kwakman heeft zich gestoord aan Georges Mikautadze, in de wedstrijd tussen Hercules en Ajax. De miljoenenaanwinst kreeg tegen de amateurs weer eens de kans in de basis, maar bakte er weinig van.

Ajax blameerde zich donderdag tegen Hercules: de Amsterdammers verloren met 3-2 van de derdedivisionist. "Als je die Mikautadze vandaag zag lopen, met zijn handjes in zijn mouwen, een balletje met buitenkant voet, een wippertje: die had er helemaal geen zin in", zegt Kwakman bij ESPN. "Als je er daar een paar van hebt, terwijl de jongens die de kar kunnen trekken er niet bij zijn..."

Kwakman ziet dat het ook weer keihard dondert en bliksemt in Amsterdam. "Het leek bij Ajax wat rustiger te worden. Er werd net gedaan alsof ze de Champions League hadden gewonnen, toen ze overwinterden in de Conference League. Maar na alle ellende die Ajax heeft meegemaakt, begreep je dat nog. Er zat misschien ook een licht cynische ondertoon onder van de supporters, maar dan komen deze twee laatste wedstrijden... Dan komt al het chagrijn weer terug, dat ze ook hadden met Steijn en Mislintat."