Heldenrol tegen Ajax levert nog geen move op: 'Wil niet zesde buitenspeler worden'

Heldenrol tegen Ajax levert nog geen move op: 'Wil niet zesde buitenspeler worden'

31-12-2023 11:00
62

Hercules-held Tim Pieters liet na de bekerstunt tegen Ajax weten dat hij wel openstond voor een overstap naar een profclub, maar op dit moment zijn er nog geen teams uit de Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie in de markt voor hem. Dat vertelt Pieters in #DoneDeal de podcast.

Het verhaal is bekend: met twee treffers was Pieters de gevierde man bij Hercules, na de wedstrijd tegen Ajax. De Utrechtse amateurs knikkerden de recordkampioen uit de beker. Na de sensationele wedstrijd hebben een aantal clubs zich gemeld bij Pieters. "Er zijn wel clubs die geïnformeerd hebben", zegt de voormalig jeugdspeler van FC Utrecht in #DoneDeal. "Het is niet aan mij om te vertellen welke clubs dat precies zijn. Het gaat vooralsnog om andere amateurclubs."

"Er heeft zich nu nog geen profclub gemeld en misschien gaat dat ook helemaal niet komen", vervolgt Pieters. "Of ik Hercules zou kunnen verruilen voor een club uit de Tweede Divisie? Dat ligt er heel erg aan welke club het is, wat ertegenover staat en wat het plan is. Tweede Divisie-clubs hebben ook altijd goede buitenspelers en ik wil niet gehaald worden als de zesde buitenspeler."

Ook geeft Pieters aan dat hij graag in Utrecht wil blijven. Daar woont de rechtenstudent in een studentenhuis. Als Pieters gewoon bij Hercules blijft, wacht in januari een nieuwe uitdaging op de aanvaller: dan is SC Cambuur namelijk de tegenstander van Hercules in de beker.

Bekijk hieronder #DoneDeal over Ajax, PSV en Feyenoord - mét Ajax-beul Tim Pieters!