Juventus komt goal van speler met wondernaam te boven en bekert overtuigend verder

4 januari - 22:49 Laatste update: 23:00
16

Juventus heeft zonder al te veel problemen de volgende ronde van de Coppa Italia bereikt. In eigen huis werd met 6-1 gewonnen van Salernitana

Helemaal vlekkeloos verliep de avond niet voor de ploeg van manager Massimiliano Allegri, want het was, en nou komt-ie, Chukwubuikem Ikwuemesi die de bezoekers in de eerste minuut op voorsprong zette na een belachelijke pass van Federico Gatti. Echt geschrokken was de Oude Dame echter niet, want voor rust was die achterstand omgebogen in een voorsprong dankzij treffers van Fabio Miretti en Andrea Cambiaso.

Na rust liep Juve verder uit. Via Daniele Rugani, een eigen doelpunt van Dylan Bronn, en treffers van Kenan Yildiz en Timothy Weah werd het 6-1. De 18-jarige Belg Joseph Nonge Boende debuteerde in de slotfase van de wedstrijd. Allegri noemde de middenvelder de afgelopen week een van de grootste talenten die hij ooit van dichtbij zag.

Juventus neemt het in de volgende ronde op tegen Frosinone. Lazio treft Roma, AC Milan speelt tegen Atalanta en Fiorentina krijgt bezoek van Bologna.