Update: 'Utrecht-interesse in Ohio klopt, spits voorlopig gewoon mee met Standard'

Update: 'Utrecht-interesse in Ohio klopt, spits voorlopig gewoon mee met Standard'

5 januari - 16:33 Laatste update: 21:33
81

FC Utrecht lijkt zich te gaan versterken met Noah Ohio. De spits van Jong Oranje zou op huurbasis over moeten komen van Standard Luik, zo meldt Gianluca Di Marzio.

Bij Standard Luik moet Ohio het dit seizoen tot dusver zien te stellen met weinig speelminuten. De spits kwam in totaal 411 minuten in actie, in vijftien wedstrijden. In de Jupiler Pro League was hij niet trefzeker. In de Croky Cup, het Belgische bekertoernooi, wist hij wel tot een treffer te komen.

Wedden

Meer odds

Bij Jong Oranje liet Ohio zich vaker zien. In de EK-kwalificatie scoorde hij vijf keer in zes wedstrijden en was hij tevens goed voor een assist. De aanvaller speelde in de jeugdopleidingen van Manchester United en Manchester City, alvorens in 2020 over te stappen naar RB Leipzig. Die club liet hij medio 2022 achter zich voor Standard Luik, de club die hij nu op huurbasis lijkt te verlaten voor de Domstedelingen.

Update: volgens de krant La Dernière Heure klopt de interesse van FC Utrecht in Noah Ohio, maar is er voorlopig nog geen sprake van een akkoord met Standard Luik. De Nederlander lijkt gewoon mee te gaan met de Belgische club, die op Marbella een trainingskamp zal afwerken. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!