'Ultieme poging: PSG zwaait met 'hallucinante, kolossale' cheque naar Mbappé'

'Ultieme poging: PSG zwaait met 'hallucinante, kolossale' cheque naar Mbappé'

16 januari - 12:35
45

Paris Saint-Germain haalt alles uit de kast om een transfervrij vertrek van Kylian Mbappé te voorkomen. Volgens het Franse RMC Sport werkt de kampioen van Frankrijk aan een 'hallucinante' aanbieding van meer dan honderden miljoenen euro's.

Het verhaal is bekend: Mbappé heeft een aflopend contract en kan nog steeds verlengen als hij een akkoord weet te bereiken met PSG. Gebeurt dat niet, dan lonkt Real Madrid óf een verrassende move naar de Premier League. PSG wil dat koste wat kost voorkomen en werkt aan een 'hallucinant en kolossaal' aanbod om Mbappé te bewegen in het Parc des Princes te blijven.

Wedden

Meer odds

"PSG wil het oude Rome, het oude Griekenland en de piramides van Egypte aan Mbappé geven", zegt RMC-journalist Daniel Riolo, die daarmee wil aangeven dat PSG zwaait met een nooit eerder vertoonde cheque. "Het nieuwe salaris van Mbappé kan boven de honderd miljoen euro per seizoen komen te liggen. Dat gaat hij bij geen enkele club ooit evenaren. Wat PSG biedt, is ongelofelijk."

De ultieme poging van Paris Saint-Germain is nog niet geconcretiseerd, maar er is de club duidelijk veel aan gelegen om een transfervrije exit van de 25-jarige superster te voorkomen. Bij Real Madrid zou hij een fractie van het genoemde bedrag kunnen verdienen: zo'n dertig miljoen per jaar.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!