Kogel door de kerk: Feyenoord verlengt met toptalent tot 2027

Kogel door de kerk: Feyenoord verlengt met toptalent tot 2027

16 januari - 17:55 Laatste update: 18:59
48

Antoni Milambo heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd tot medio 2027. Dat nieuws bevestigt de Rotterdamse club dinsdag. De onderhandelingen liepen al even, maar nu zijn de handtekeningen daadwerkelijk gezet.

Twee jaar geleden werd de middenvelder de jongste Feyenoord-debutant ooit en de club wil zijn ontwikkeling graag belonen. De achttienjarige Milambo kwam dit seizoen vijf keer in actie voor Feyenoord. Hij speelde drie wedstrijden in de Eredivisie en twee in de Champions League. Daarin wist hij één keer te scoren en gaf hij één assist. 2,5 jaar geleden pakte hij de titel van jongste Feyenoord-debutant ooit af van Georginio Wijnaldum. Toen mocht Milambo op zestienjarige leeftijd invallen tegen FC Luzern.

Tegenover de clubkanalen van Feyenoord reageert Milambo op zijn verlenging. "Het is als jongen van de club natuurlijk prachtig als Feyenoord langer met je door wil. Nu ik dagelijks met het eerste elftal meetrain voel ik dat ik sterker en beter word als speler. Deze contractverlenging, de manier waarop de club met mij en mijn ontwikkeling bezig is: dat alles geeft mij een extra bevestiging dat ik hier op de juiste plek ben om mezelf verder te ontwikkelen."

Milambo is geboren en getogen in Rotterdam en speelt al bijna tien jaar voor Feyenoord. Het oude contract van de jonge middenvelder liep door tot medio 2025. Milambo kan zowel als aanvallende als verdedigende middenvelder uit de voeten.