'El Ghazi lijkt doorstart te kunnen maken bij nummer zes van Serie A'

'El Ghazi lijkt doorstart te kunnen maken bij nummer zes van Serie A'

22 januari - 09:16
117

Anwar El Ghazi krijgt mogelijk een kans om zijn carrière een doorstart te geven in de Serie A. SS Lazio denkt aan de komst van de clubloze aanvaller (28).

Met dat nieuws pakt de Italiaanse krant Il Messaggero maandagochtend uit. El Ghazi heeft geen club, nadat FSV Mainz hem twee maanden geleden ontsloeg vanwege een controversiële post op sociale media over de oorlog tussen Israël en Hamas. Nu biedt Lazio mogelijk uitkomst. De Romeinen overwegen werk te maken van zijn komst.

El Ghazi wordt een haalbaar doelwit geacht in Stadio Olimpico, nu Albert Gudmundsson (Genoa) en Bryan Gil (Tottenham Hotspur) te duur blijken te zijn of de overstap niet willen maken.

Het is wel de vraag of El Ghazi dit seizoen nog in actie kan komen. In de regels van wereldvoetbalbond FIFA staat dat voetballers in één seizoen voor maximaal twee clubs mogen uitkomen. El Ghazi speelde begin dit seizoen twee officiële wedstrijden voor PSV en kwam driemaal in actie voor Mainz. In de rechtszaak tussen El Ghazi en Mainz is nog geen definitieve uitspraak gedaan.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!