PSV moet Veerman langer missen, ook Tillman heeft nu klachten

PSV moet Veerman langer missen, ook Tillman heeft nu klachten

25 januari - 18:32 Laatste update: 20:04
120

Naast een nederlaag heeft PSV in de Kuip nog meer schade opgelopen. Malik Tillman heeft lichte klachten overgehouden aan het bekerduel, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Het zou voor de Eindhovenaren vervelend zijn als de Amerikaan ontbreekt, daar er momenteel al weinig inzetbare middenvelders zijn.

Ismael Saibari is met Marokko op pad voor de Afrika Cup en nu het land door is, zal zijn terugkomst nog even op zich laten wachten. Ook Joey Veerman ontbreekt voorlopig nog wegens een blessure. Peter Bosz verwacht hem komend weekend tegen Almere City FC nog niet terug. Daar komt nu bij dat Tillman ook niet 'okselfris' is, zoals het ED het noemt.

Wedden

Meer odds

Tillman verving Veerman in het duel tegen Feyenoord, dat met 1-0 verloren werd. In de rust werd de Amerikaan door Bosz naar de kant gehaald. PSV speelde daarna met Mauro Júnior en Patrick van Aanholt centraal op het middenveld, omdat Jerdy Schouten een linie naar achter ging. Ook Isaac Babadi zou er uit de voeten kunnen, maar hij was er tegen Feyenoord wegens disciplinaire redenen niet bij.