'Zorgen voor Bosz op PSV-middenrif: eerste vraagteken voor Ajax-uit'

'Zorgen voor Bosz op PSV-middenrif: eerste vraagteken voor Ajax-uit'

26 januari - 08:23
89

PSV-trainer Peter Bosz heeft momenteel beperkte keuzes op het middenveld. Het is nog maar de vraag of Joey Veerman op tijd fit is voor de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena tegen Ajax van volgende week, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Eerder deze week tegen Feyenoord (1-0) vielen Patrick van Aanholt en Mauro Júnior in op het middenveld. Bosz kan wegens de Afrika Cup niet beschikken over Ismael Saibari - Marokko is door naar de knock-outfase - en Veerman had in aanloop naar het bekerduel met Feyenoord een kuitblessure opgelopen. Malik Tillman moest woensdag de strijd in de rust staken.

Dit weekend speelt PSV in eigen huis tegen Almere City en die wedstrijd moet Veerman in elk geval aan zich voorbij laten gaan. 'Joey Veerman heeft kuitklachten en is zelfs nog een vraagteken voor Ajax-uit', klinkt het. Saibari keert uiterlijk op 13 februari terug uit Ivoorkust. Dinsdag 30 januari speelt Marokko de achtste finale tegen Zuid-Afrika. Als De Leeuwen van de Atlas verliezen, bestaat er een kans dat de middenvelder erbij is tegen Ajax op 3 februari.

Over de blessure van Tillman is nog weinig bekend. Het is onduidelijk of hij tegen Almere inzetbaar is voor Bosz.