Ajax is uitgepraat met talent na raar gedrag, deur voor Babadi weer open

"Ajax is uitgepraat met talent na "raar gedrag", deur voor Babadi weer open"

26 januari - 19:16 Laatste update: 20:19
205

Ajax heeft na lange onderhandelingen de deur dichtgetrokken voor Gabriel Misehouy. Door "raar gedrag" van de speler zetten de Amsterdammers de deur weer open voor Isaac Babadi, zo wordt gesteld in Kick-off de podcast. 

Ajax en Misehouy zijn al lange tijd in gesprek over een contractverlenging, maar volgens Ajax-watcher Mike Verweij zijn de twee partijen officieel klaar met elkaar. "Fansites schrijven dat hij niet weg wil, maar hij wilde het zo lang mogelijk rekken om alle aanbiedingen naast elkaar te leggen. Nu heeft Ajax de deur op slot gedaan. Babadi is dus weer in the picture, maar die vraagt een behoorlijke som tekengeld", meent Verweij.

Ajax hoopte langer met Misehouy door te kunnen, maar de club is van gedachten veranderd vanwege het gedrag van het talent. "Misehouy eiste niet alleen speelminuten bij Ajax, maar ook in de grote wedstrijden. Hij verwacht meer geld en dat gaat Ajax hem niet betalen. Maar Ajax heeft hem een uitstekende aanbieding gedaan, heb ik gehoord", besluit de journalist van De Telegraaf.

Misehouy kwam in 2012 bij de jeugd van Ajax en speelt sinds 2022 mee met Jong Ajax. Dit seizoen staat de teller op zeven doelpunten en drie assists na dertien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!