Noors talent Club Brugge op weg naar Premier League: 'Bedrag rond de 35 miljoen'

Noors talent Club Brugge op weg naar Premier League: 'Bedrag rond de 35 miljoen'

28 januari - 13:59 Laatste update: 14:12
49

Antonio Nusa lijkt op weg naar de uitgang bij Club Brugge en zou ruim dertig miljoen op kunnen leveren. De jonge Noor leek aanvankelijk op weg naar Tottenham Hotspur en ook Newcastle United is geïnteresseerd, maar nu lijkt het Brentford FC te worden dat aan het langste eind zal trekken. 

Volgens journalist Sacha Tavolieri heeft Club Brugge een bod van dertig miljoen euro aanvaard. Nusa zou nu naar verluidt zelf ook richting Engeland reizen, om daar tot een persoonlijk akkoord te komen met Brentford.

Het Laatste Nieuws spreekt voorlopig nog andere taal, maar meldt wel dat Brentford interesse toont in de Noor. Een akkoord zou er echter nog niet zijn. Daarnaast toont ook Newcastle interesse in de flankaanvaller van Club Brugge.

Het originele plan was om de jonge Noor tot het einde van het seizoen in Brugge te houden, al dan niet door hem tot dan te huren. Het is nog onduidelijk of dit nog steeds een optie is.

Brentford wil zich versterken om het behoud in de Premier League te verzekeren. Momenteel staan ze op de veertiende plek in de stand, met slechts vijf punten voorsporng de degradatieplekken.