Ajax kan streep zetten door deal met Lyon: 'Die kans is gewoon heel klein'

Ajax kan streep zetten door deal met Lyon: 'Die kans is gewoon heel klein'

29 januari - 19:27 Laatste update: 21:22
63

Ajax hoeft deze winter geen rekening meer te houden met een rentree van Nicolás Tagliafico, stelt clubwatcher Mike Verweij. De Amsterdammers hebben wel geïnformeerd naar de Argentijnse linksback, die actief is bij Olympique Lyon.

Trainer John van 't Schip stelde afgelopen weekend, na het duel met Heracles Almelo, dat hij zijn selectie graag nog versterkt met een ervaren kracht. In de podcast Kick Off van De Telegraaf laat Verweij vallen dat de kans klein is dat Ajax deze week nog een speler aantrekt. Wel zijn er verschillende namen gevallen. "Uiteraard, ook omdat hij niet bij de selectie zat, die van Tagliafico. Daar is ook wel naar gekeken."

"Ik sluit het niet voor honderd procent uit dat hij komt, maar die kans is gewoon heel klein", vervolgt Verweij, die uitlegt waarom de operatie lastig is. "Tagliafico heeft in Frankrijk een enorm salaris. Dan zal hij moeten inleveren. Het is waarschijnlijker dat het in de zomer gaat gebeuren dan dat het nu gebeurt." Valentijn Driessen is van mening dat Ajax de kans moet grijpen. "Als je Tagliafico kan halen voor dit half jaar: doe het."

De transfermarkt sluit aanstaande donderdag. Ajax versterkte zich deze winter al met Jordan Henderson.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!