'PSV doet nog een poging om Babadi langer te binden, talent wil zelf wel blijven'

'PSV doet nog een poging om Babadi langer te binden, talent wil zelf wel blijven'

29 januari - 23:50 Laatste update: 23:55
131

PSV en de entourage van Isaac Babadi gaan dinsdag nogmaals met elkaar om de tafel om te proberen op één lijn te komen over het verlengen van zijn contract. Dat maakt het Eindhovens Dagblad maandagavond bekend. Eerdere pogingen van de Eindhovenaren om het talent te verleiden van een verlenging, strandden in een eerder stadium. Zelf lijkt hij in ieder geval te willen blijven. 

PSV ging eerder al uit van een persoonlijk akkoord met Babadi, maar de club hield destijds geen rekening met de mening van het management van de speler. In de onderhandelingen gaat het over zijn perspectief op speeltijd, maar ook over financiën. PSV moet met een beter voorstel komen, is de gedachte vanuit kamp-Babadi. 

De achttienjarige middenvelder begon stormachtig aan het seizoen, maar speelt nu vooral bij Jong PSV. Veel clubs zijn in de markt voor het talent, dat in Eindhoven over een aflopend contract beschikt. PSV wil dat verlengen tot 2028 en hoopt daarmee kapers op de kust te slim af te zijn. Onder die kapers zouden zich onder meer Ajax, Feyenoord en Anderlecht bevinden. 

Zelf wil Babadi bij PSV blijven, zo is te lezen. Het zijn echter zijn broer Samuel en zijn zaakwaarnemer Sahr Senesie die de gesprekken voeren met PSV. Ze vinden dat er op dit moment nog geen aanbieding op tafel ligt waaruit blijkt dat de Eredivisie-koploper écht graag met hem door wil.